background slika

Bet365 uveo editiranje listića

16
lip
Bet365 uveo editiranje listića

Bet365 je uveo opciju editiranja postojećih listića. Od sada Vam bet365 omogućuje uklanjanje, zamjenu ili dodavanje novih parova prije samog početka ali i u toku događaja. Editiranje listića je moguće kada je dostupna Cash Out opcija za sve parove koji su dostupni unutar oklade. Odnosno kad listić nije završen. (promašen)

Ovo za Vas znači da čak i ukoliko već imate pogođene parove na listiću, još uvijek stignete editirati odnosno promjeniti oklade za ostale parove. Zanimljivo je i da ne postoji ograničenje koliko puta Vi kao korisnik smijete koristiti ovu opciju.

KAKO EDITIRATI Bet365 LISTIĆ *

Editirati listić možete kada uđete u svoje oklade (MY BETS) putem “CASH OUT” opcije u desnom gornjem djelu kliznog taba za listiće. Tada ukoliko želite maknuti par sa svog listića samo kliknete na ikonu ispred odabranog para.

Ukoliko želite odabrani tip promjeniti za neki drugi, izaberete opciju koju želite zamjeniti te će Vam se otvoriti novi skočni prozor u kojem ćete vidjeti alternativne tipove za isti događaj. Ukoliko želite dodati nove parove na listić kliknete na “ADD SELECTION” te u skočnom prozoru izaberete nove parove.

ZAVRŠI PROMJENU BET365 LISTIĆA *

Svakom promjenom Bet365 automatski ažurira listić, ali da bi promjenu potvrdili morate kliknuti na “DONE” a potom “SAVE CHANGES” i za kraj “CONFIRM” kako bi promjena bila potvrđena i poslana.

Ukoliko ćete editirati svoje listiće, molimo Vas da detaljno pročitate uvjete i odredbe oko editiranja, kako ne bi bilo nikakvih nejasnoća.

Sve o kladionici saznajte ovdje – Bet365

* Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply

 

Novo na portalu

Zadnji komentari