background slika

Klađenje – Internet ili lokalne kladionice?

26
ruj

Ukoliko ste sumnjali u internet kladionice, probat ćemo Vam objasniti zašto su one ipak u velikoj prednosti u odnosu na lokalne kladionice. Naime osim što je klađenje iz svog doma, ureda mnogo ugodnije nego li odlazak u poslovnicu u kojoj se ne rjetko možete i naživcirati. Što zbog sporosti osoblja, što zbog reda, olovki, papira za ispunjavanje, dodatnih nameta kao što su manipulativni troškovi (supersport), porez na dobitak (supersport) i sl.

Neke od prednosti internet kladionica kao bet-at-home su:

 • dostupnost (0-24 kada god želite možete uplatiti svoju okladu)
 • bonusi (na vašu prvu uplatu na odabranu kladionicu dobijete odeđeni bonus)
 • veći koeficijenti (slike niže)
 • klađenje uživo (gotovo sve što možete zamisliti tokom cijelog dana)
 • razrade oklada (izbor oklada ne može se mjeriti sa niti jednom lokalnom kladionicom)
 • statistike (uz sam odabir tipa, stoji link za statistiku koja pokriva apsolutno sve)
 • nema MANIPULATIVNIH TROŠKOVA
 • nema POREZA NA DOBITAK

 

Usporedimo listiće, sa 9 istih parova iz kladionice SUPERSPORT i BET-AT-HOME.

 

supersport

bet-at-home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dakle i brzim pregledom možemo ustvrditi kako je na internet kladionici Bet-at-home, mnogo veći koeficijent. Naravno samim time i dobitak nego li u jednoj od jačih loklanih kladionica Supersport -u. Razlika u dobitku je preko ogromnih 70.000.00 kn. Da li si želite priuštiti takav gubitak u slučaju pogođenog listića? Morate li plačati manipulativne i ostale troškove?

Svakako da ne, učlanite se sada u internet kladionicu na hrvatskom jeziku, koja Vam nudi i 50% bonusa na Vaš prvi ulog i to do 100€!! >> BET-AT-HOME

Što točno znači ovaj bonus? Zamislite da uđete u Supersport kladionicu i netko Vam kaže, ukoliko danas odigraš listić za 500kn. Dobit ćeš još 250kn za klađenje? Nemoguće zar ne? No, upravo to Vam nudi ova odlična internet kladionica, i to do makimlanog iznosa od 100€. (primjer uplate: uplatite na kladionicu 1000kn, a kladiti se možete sa 1500kn (500kn bonus) Dok ako uplatite 100kn, kladiti se možete sa čak 150kn što je vrlo dobra prilika za lakši ulazak u internet klađenje.

Razlika u odnosu na Supersport (lokalnu kladionicu) je u tome što novac ne možete uplatiti, niti podignuti u nekoj poslovnici, već morate koristiti neki od ovih načina uplate.

Za početak svakako preporučamo najlakši mogući način a to je PaySafe Card. Dovoljno je otići na bilo koji kiosk TISKA ili benzinsku postaju TIFONA te kupiti bon kao za mobitel i to u iznosu od 50/100/200kn. Nakon što kupite, dovoljno se registrirati na kladionicu, unjeti 16 znamenki bona i Vaš iznos bona. Bonus će po uplati  biti na računu. Naravno, uplatiti možete i putem svih kartica, kreditnih, debitnih pa čak i karticama tekućeg računa.

Pitate se da li je sigurno obavljati transakcije na internetu? Naravno da je, posebno kladionice drže do toga da bude sve u potpunom redu.

Supersport, PSK, neka druga lokalna kladionica ili  BET-AT-HOME  na Vama je odluka, no ona ipak ne bi trebala biti teška.

Ukoliko se odlučite za internet klađenje u BET-AT-HOME kladionici, počastit čemo Vas sa 5€ bonusa, samo nam se javite nakon vaše registracije i minimalne uplate. (može na mail, facebook ili komentar ovdje)

 1. franc91 27 rujna, 2014

  moze bonus na mail? Hvala unaprijed

  Reply
 2. Denis 28 rujna, 2014

  Postovanje
  kako mogu dobit bonus od 5 e?

  Reply
 3. admin 28 rujna, 2014

  nakon što se registirate putem linka iznad, te izvršite minimalnu uplatu morate nam javiti svoj broj računa

  Reply
  1. Emir 17 srpnja, 2015

   16114474

   Reply
 4. Brle 3 kolovoza, 2015

  Na bet at home kladionici sam već preko 3 godine i imam samo pohvale …

  Reply
 5. Josip 11 listopada, 2016

  može bonus

  Reply
 6. Ivica 29 siječnja, 2017

  Na Bet at home sam se zabavljao sedam-osam godina, ali su sada fakini u vlasti i bankama Federacije BiH, blokirali sve mogućnosti uplate za klađenje putem Interneta, tako da sam sada zakinut za veliko zadovoljstvo.
  Ivica

  Reply
 7. dena 25 prosinca, 2018

  dobar je bet at home

  Reply


Novo na portalu

Zadnji komentari