background slika

Klađenje – Liga nacija 2018

01
ruj
Klađenje – Liga nacija 2018

Od ove godine prvi puta smo u mogućnosti pratiti novo nastalo natjecanje – Ligu Nacija. To je još jedno natjecanje pod pokrovitelljstvom Uefa organizacije, te u njemu sudjeluje Europske nacionalne momčadi. Reprezentacije su podjeljene u 4 jakosne divizije, sa po 4 skupine.

Pobjednici skupina u najjačoj diviziji idu na završni turnir gdje se dobiva pobjednik Lige nacija, dok su ostale divizije na principu promocije i ispadanja. Ovo znači da pobjednici grupa automatski idu u višu diviziju, dok zadnji u grupi padaju u nižu diviziju.

Dosadne prijateljske utakmice reprezentacija su napokon prošlost te sada možemo uživati u vrhunskim nogometnim događajima. Utakmice se igraju terminima u kojima su se prije održavale prijateljske utakmice reprezentacija.

U diviziji A su Njemačka, Portugal, Belgija, Španjolska, Hrvatska, Francuska, Engleska, Švicarska, Italija, Poljska, Island i Nizozemska. Diviziju B čine Austrija, Wales, Rusija, Slovačka, Švedska, Ukrajina, Irska, Bosna i Herzegovina, Sjeverna Irska, Danska, Češka i Turska.

Divizija C je okupila sljedeće reprezentacije: Mađarska, Rumunjska, Škotska, Slovenija, Grčka, Srbija, Albanija, Norveška, Crna Gora, Izrael, Bugarska, Finska, Cipar, Estonija i Litva.

U najslabijoj D diviziji nalaze se Azerbejdžan, Makedonija, Bjelorusija, Gruzija, Armenija, Latvija, Farski Otoci, Luksemburg, Kazahstan, Moldavija, Lihtenštajn, Malta, Andora, Kosovo, San Marino i Gibraltar.

Rujan, Listopad i Studeni su mjeseci u kojima ćemo pratiti utakmice, a kladiti se možemo sa najvećim mogućim koeficijentima na Bet365.

Novo na portalu

Zadnji komentari