background slika

PaySafeCard uplate

02
srp
PaySafeCard uplate

Sa paysafecardom na internetu možete plaćati jednostavno, brzo i sigurno kao i s gotovinom. Odlična opcija za sve one koji tek ulaze u svijet internet klađenja. Paysafecard bonove kupujete kao i bonove za mobitel, te potom na željenu kladionicu unosite 16-znamenkasti kod sa vašeg bona. Odmah nakon uplate iznos će biti pridodan vašem računu.

PAYSAFECARD UPLATA

Prilikom uplate ne morate iskoristiti puni iznos bona. (npr kupili ste bon od 200kn, a želite uplatiti samo 100kn) Već možete samo djelomično. Možete uplačivati i u kombinaciji sa drugim bonom (npr ostalo vam je 25kn na starom bonu, a kupili ste novi od 50kn, slobodno tada uplatite 75kn).

PAYSAFECARD je dostupan na kisocima TISKA, te na bezniskim postajama PETROL i to u bonovima od 50kn, 100kn i 200kn

Stanje računa možete provjeriti ovdje (prikazano na slici)

Naravno, morate znati da ukoliko dođe do isplate, ne možete isplatiti novac na PAYSAFECARD. Već ćete morati naći drugi način za isplatu (kartice Visa i MasterCard, Skrill, Neteller te isplata na devizni račun).

Paysafecard se prvenstveno koristi kao brzi način uplate, ako ne želite davati broj svoj kartica nigdje. Jednostavno korištenje (kao bon za mobitele) mu daje dodatnu prednost. Stoga požurite i već danas probajte Paysafecardom uplatiti na svoj račun.

Ukoliko imate pitanja, nejasnoća, slobodno nam se javite na mail ili napišite u komentaru.

Tags:  
 1. nikola 2 svibnja, 2016

  kupio sam bon paysafea na tisku i htio uplatiti na poker stars ali mi je to premalo jer je min 8 dolara, jeli moguce nekako nadoplatit do sto na istom tisku ili nekako iskombinirati da mi ne propadne 50 kn..hvala unaprijed

  Reply
  1. admin 3 svibnja, 2016

   možete kupiti još jedan bon od 50kn, pa uplatiti maksimum sa ta dva bona. Mogu se međusobno kombinirati bez problema.

   Reply


Novo na portalu

Zadnji komentari