background slika

Uvjeti korištenja portala Kladenje.net

19
stu

 

Portal Kladenje.net ne pruža usluge kockanja niti internet klađenja, već se bavi promocijom istog, odnosno prenošenjem iskustava, informacija i sviježih vijesti iz područja internet klađenja.

Tvrtke koje se bave pružanjem usluga online klađenja nemaju nikakav direktan utjecaj na objavljeni sadržaj jer portal je neovisan. Trudimo se objaviti samo točne i dobro provjerene informacije o svakoj internet kladionici, kao i o bonusima koje one nude. Naravno, kao i svugdje greške su moguće, ako ste primjetili neku promjenu ili nepravilnost u sadržaju, slobodno nas kontaktirajte.

Portal i sadržaj portala Kladenje.net možete koristiti samo kao punoljetna osoba (18+) i to na vlastitu odgovornost. Tipove koje Vam objavljujemo svakog dana, dajemo na temelju naših analiza i oni su tu samo kao savjeti, ne kao sigurna oklada.

Nismo odgovrni za nikakvu eventualnu štetu nastalu korištenjem sadržaja portala.

Kod preuzimanja bonusa sa internet kladionica, osim što pročitate naša uputstva OBAVEZNO pročitajte i (Terms & Conditions) službena pravila za dobivanje bonusa na pojedinoj kladionici.

Naša preporuka je da nikada ne ulažete više nego ste spremni izgubiti.

Većinu sadržaja na portalu možete slobodno komentirati, no komentari neprimjerenog sadržaja bez upozorenja će biti uklonjeni.

  • Kako bismo unapredili sadržaj i pružili korisnicima bolje iskustvo na portalu,  koristimo kolačiće (Cookies).

Gamble responsibly, 18+. T&C Apply.

  • portal nije namjenjen korisnicima iz Hrvatske

Novo na portalu

Zadnji komentari