background slika

Otvaranje računa u više kladionica

28
stu

 

Online kladionice su virtualan svijet u kojem se možete kladiti na jednake ili još više sportskih događaja nego u zemaljskim kladionicama. Prednost online kladionica je taj što vam omogućavaju da više vremena provedete u odabiru parova, i to iz udobnosti vašeg naslonjača.

Nije to jedina prednost. Najvažnija prednost jesu razni bonusi, nagradne igre i ostala ponuda koju svaki igrač treba iskoristiti.

Gotovo svaka online kladionica nudi bonus na uplatu. Ako uplatite 500 kn/$/€ na neku online kladionicu, dobiti će te još dodatne novce ili bonus koji trebate očistiti. Obično se daje bonus od 100% na prvu uplatu.

Ono što je dobro, taj bonus možete iskoristiti na svim online kladionicama na kojima otvorite račun. Ne trebate se ograničavati samo na jednu kladionicu, što i nije dobro, ako se ozbiljno kladite.

Osim samih bonusa, otvaranje računa na različitim kladionicama (nemojte otvarati više od jednog računa na istoj kladionici jer možete biti blokirani kao i vaša sredstva) je dobro zbog koeficijenata. U nekim kladionicama su koeficijenti veći a u nekima manji, te se možete u samo nekoliko klikova odlučiti u kojoj kladionici se želite kladiti.

Preporuka je dakle, otvoriti račun na 4-6 online kladionice, napraviti uplatu u svima (po vašim mogućnostima) i odmah prihvatiti sve bonuse koje određena kladionica nudi. Ne morate niti biti uspješni u pogađanju parova taj mjesec, sam bonus će se isplatiti. Nakon toga odlučite sami, koja kladionica Vam najbolje odgovara, te se tamo češće kladite, a ostale imajte u pripremi kada Vam zatrebaju.

Neke kladionice imaju bolju razradu na nogomet, neke na druge sportove, neke imaju puno više kvote, neke puno više događaja u ponudi uživo, neke pak imaju virtualne sportove i lotta, neke imaju odlične kvote na azijske hendikepe … U svakom slučaju, sve bi trebalo probati ili makar imati u pripremi, jer bi kad tad mogle zatrebati.

Osim bonusa koje svakako trebate iskoristiti, dostupnosti od 0-24h, preglednih statistika sa samo jednim klikom, online kladionice su i bez manipulativnih troškova, te nećete čekati na autoraziacije listića.

Učlanite se na sve kladionice u našoj ponudi, jer i mi se kladimo sa njima. Najsigurnije, najkvalitetnije i samo najbolje online kladionice su na ovom portalu, stoga ne brinite, već počnite sa igrom!

Novo na portalu

Zadnji komentari