background slika

Zašto se kladiti online

28
pro
Zašto se kladiti online

 

Ima mnogo razloga zašto se bolje kladiti na internetu nego li u lokalnim kladionicama.

Mi ćemo Vam ovdje predstaviti tri najvažnija razloga:

Dostupnost

Kladiti se možete 0-24h, 365 dana u godini i to iz udobnosti vašeg doma. Uplatiti možete svega 10-tak sekundi prije početka događaja. Sve moguće statitstike su Vam dostupne samo jednim klikom. Nikad nećete čekati u redu, niti se nadati da ćete stići nešto uplatiti zog sporosti osoblja.

Bonusi

Da li je moguće, da uđete u lokalnu kladionicu sa 100 €, a kladite se sa 200 €. Ne nije, dok će Vam na internetu mnoge kladionice dati i do 100% bonusa na vašu uplatu, znači ne igru, već uplatu na Vaš račun kod njih, te onda Vi možete igrati sa cjelokupnim iznosom. Neke kladionice pak daju mogućnost besplatnih oklada, što je isto bonus na neki način, jer da li bi Vam u lokalnoj kladionici dali mogućnost da igrate za 20 € besplatno? Stoga iskoriste priliku i za početak UZMITE sve bonuse.

Veći koeficijenti i veće mogućnosti oklada (klađenje uživo, prijenosi utakmica)

Internet kladionice nemaju manipulativnih troškova, nemaju stotine poslovnica te samim time imaju priliku dati što je veći mogući tečaj za odeđeni događaj. Imate mogućnost klađenja uživo na preko 50000 događaja godišnje i to 24h dnevno, a većinu utakmica možete pratiti i uživo. Možete se kladiti na sve sportove i to do najnižih rangova natjecanja, uz velike razrade oklada, golovi, hendikepi itd. …

 

Novo na portalu

Zadnji komentari